Welkom op de website van de Vereniging van Deelnemers Nedlloyd Pensioenfonds

DE UITGESTELDE JAARVERGADERING ZAL D.M.V. ZOOM.US WORDEN GEHOUDEN OP 29 OKTOBER 2020 OM 14.00. U kunt deze vergadering bijwonen via uw computer. Geef u op per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam en emailadres. U ontvangt dan een email met een link naar de vergadering.

DNP behartigt de belangen van de deelnemers van het Nedlloyd Pensioenfonds, in het bijzonder die van de gepensioneerden en de slapers, en hun nabestaanden.

DNP behartigt die belangen door :

• overleg met leden van het Bestuur en het Verantwoordingsorgaan van het Pensioenfonds
  • het stellen van kandidaten voor dat Bestuur en het Verantwoordingsorgaan
  • deelname in de koepelorganisatie KG (Koepel Gepensioneerden)
  • de uitgave van het InfoBulletin en
  • de organisatie van de Jaarvergadering in Utrecht.

Het lidmaatschap van DNP staat open voor alle gepensioneerden, slapers en hun nabestaanden, als zij deelnemer zijn van het Nedlloyd Pensioenfonds. Ook de actieve deelnemers van het Pensioenfonds zijn van harte welkom.

Inhoud:
Op de pagina Activiteiten vindt u informatie over wat DNP onderneemt.

Op de pagina Lidmaatschap vindt u informatie over het lidmaatschap en een formulier om u als lid aan te melden.

Op de pagina Vereniging vindt u informatie over het ontstaan en het doel van DNP.

De pagina Bestuur toont u alle bestuursleden van DNP en hun contactgegevens. De ereleden staan op een afzonderlijke pagina.

De pagina Pensioenfonds gaat over het Nedlloyd Pensioenfonds, zijn Bestuur en Verantwoordingsorgaan

Op de Service pagina staat een aantal links en publicaties, o.a. van websites van verenigingen van (oud) werknemers.

Op de pagina Gearchiveerd  kunt u de door de vereniging gepubliceerde bulletins en nieuwsbrieven lezen.